הודעה לעיתונות

מחקר חדש מראה: פרסום בסביבות נייטיב (Native Advertising) גובר על פרסום בערוצים אחרים עבור מדדי Mid-Funnel

ניו יורק, ניו יורק טאבולה (נאסד”ק: TBLA), מובילה בינלאומית בתחום המלצות התוכן ברשת הפתוחה (Open Web) המאפשרת לגולשים לגלות תכנים חדשים שעשויים לעניין אותם, הודיעה היום על תוצאות מחקרים עצמאיים שבוצעו בשיתוף עם Kantar, מובילה גלובלית במידע, תובנות וייעוץ לחברות.

מותגים שרוצים להגיע לצרכנים בקנה מידה רחב פונים לרוב לרשתות החברתיות, בהן קיים סיכון לבטיחות המותג (Brand Safety) לצד סיכונים משמעותיים אחרים. על פי מחקר שנערך לאחרונה, 61% מהצרכנים נוטים פחות לרכוש או להשתמש שוב במותג אם הם רואים פרסום עבורו המופיע לצד תוכן פוגעני. היכולת לוודא שמודעות פרסומיות יוצגו באתרי חדשות ותוכן מהימנים, מאפשרת למותג לשלוט בסביבות שבהן יוצגו המודעות שלו.

לאורך תקופה של שנתיים, טאבולה ניתחה שורה של מחקרים שבוצעו על ידי Kantar על כ-20 מותגים גלובליים מובילים ב-11 ורטיקלים שונים, כולל ניהול פיננסי אישי, טכנולוגיה, נסיעות, אופנה ובידור. מותגים אלה פועלים ברחבי ארה”ב, אירופה ואמריקה הלטינית. התוצאות מראות את ההשפעות של מודעות נייטיב (שיטת פרסום באינטרנט המשתלבת בחוויית צריכת התוכן של המשתמש) על מטרות שיווק שונות – כמו העלאת המודעות למותג, שיקול המותג (consideration), העדפת המותג (favorability) וקישור המותג למסרים.

מותגים שעבדו עם טאבולה עמדו במדדי ביצוע עיקריים (KPIs) בכל התחומים בעקביות – ולרוב אף התעלו על אותם מדדים – בהשוואה למדדי היחס של Kantar:

• העלייה בהעדפת המותג עמדה על 15%, פי 4 יותר מהממוצע בענף
    • העלייה בקישור המותג למסרים הייתה 87%, פי 8 יותר מהממוצע בענף
    • העלייה בהעלאת המודעות למותג הייתה 10%, זהה לממוצע בענף

“המותגים הגדולים בעולם ממשיכים לבחור בטאבולה בזכות מספר המשתמשים, הטכנולוגיה, האנשים שלנו והיכולת שלנו לוודא שאותם מותגים ישארו במודעות של הצרכנים במהלך תהליך הרכישה שלהם אונליין”, אמר אדם סינגולדה, מייסד ומנכ”ל טאבולה. “התוצאות של המחקרים מראות שפרסום נייטיב וטאבולה מצליחים יותר מהרבה פלטפורמות אחרות שמותגים משקיעים בהם, וזה דבר קריטי בתקופה שבה יש חשיבות לכל דולר שיוצא על שיווק.״

אודות טאבולה
טאבולה מאפשרת לגולשים ברחבי הרשת הפתוחה (Open Web) לגלות תכנים חדשים שעשויים לעניין אותם. על ידי שימוש בטכנולוגית בינה מלאכותית, פלטפורמת המלצות התוכן של טאבולה מייצרת לבעלי נכסים דיגיטליים וביניהם אתרי תוכן, מכשירים מקוונים ואפליקציות, הזדמנויות חדשות ליצירת הכנסות ו-Engagement. לטאבולה שיתופי פעולה ארוכי טווח עם אתרי תוכן מובילים בארץ ובעולם כדוגמת גלובס, BBC, CNBC, ynet ועוד.

מעל ל-15,000 מפרסמים מנצלים את הפלטפורמה של טאבולה על מנת להגיע ליותר מ-500 מיליון משתמשים יומיים בסביבה של תוכן חדשותי איכותי. עם רכישתה של Connexity ב-2021, הפכה טאבולה למובילה גם בתחום המלצות e-Commerce, עם למעלה ממיליון רכישות מקוונות המונעות על ידי הפלטפורמה שלה מדי חודש. בין לקוחותיה המותגים המובילים Walmart, Macy’s, eBay ועוד.

למידע נוסף בקרו באתר טאבולה: www.taboola.com

אזהרה לגבי הצהרות צופות פני עתיד:

טבולה (“החברה”) עשויה, בהודעה זו ובכל תקשורת נלווית, לכלול תחזיות והצהרות צופות פני עתיד. הצהרות אלה מאופיינות במילים “יתכן”, “מאמינים”, “צופים”, “מתכוונים”, “מעריכים”, “מצפים”, “אפשרי”, “נמשיך”, “חוזים”, “פוטנציאל”, “מתכננים” וביטויים דומים המאפיינים תחזיות והצהרות צופות פני עתיד. תחזיות והצהרות צופות פני עתיד, על פי טבען, כפופות לסיכונים, הן אינן וודאויות וקיים סיכון שתחזיות והערות צופות פני עתיד לא יתממשו. מספר גורמים עשויים לגרום לתוצאות בפועל לסטות באופן ניכר מהתחזיות וההערות צופות פני עתיד, לרבות גורמי הסיכון המפורטים ב F-1 וב Registration Statements on Form F-4 ובדיווחים נוספים שהחברה הגישה לרשות ניירות בארה”ב (U.S. Securities and Exchange Commission). החברה מזהירה את הקוראים שלא להסתמך יתר על המידה על התחזיות וההערות צופות פני עתיד וכי כל התחזיות וההערות צופות פני עתיד מתייחסות אך ורק למועד הודעה זו. למעט כנדרש על פי חוק, החברה אינה מתחייבת לעדכן או לתקן באופן פומבי כל הצהרה צופה פני עתיד שהיא, בין אם כתוצאה ממידע חדש, אירועים עתידיים וכיוצא באלה, לאחר המועד שבו ההצהרות ניתנו או לכלול בהן אירועים בלתי צפויים שהתרחשו.